11.5.2023. 16:09
0
Vučić: Prikupili smo 8.500 komada različitog naoružanja
FOTO: Screenshot
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se na svom Instagram profilu gdje je saopćio podatke o prikupljenom naoružanju u prethodna tri dana.



“Poštovani građani Srbije, do danas, u prethodna tri dana, gotovo nevjerovatan podatak. Prikupili smo 8.500 komada različitog naoružanja, 784 minsko-eksplozivnog sredstva, znači bombe i zolje. 398.450 komada municije raznovrsnog kalibra”, naveo je Vučić u svom Instagram obraćanju. 
Navodi da je zahvalan građanima na povjerenju i da je zahvalan što brinu o budnućnosti Srbije i djece.

“Donijeli smo odluku da odmah uključimo najstručnije ljude iz Instituta koji se time bave, psihologe i psihijatre, 156 njih koji će razgovarati sa našom djecom po školama, koji će pomoći da se prevaziđu problemi poslije užasnog maskara koji smo doživjeli”, istaknuo je Vučić, prenosi N1. 


(A.R.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.