26.6.2023. 8:44
0
Pijani turisti se penjali po balkonu: Splićanka ih zalila vodom
FOTO: screenshot
Nakon incidenta koji se dogodio u Splitu kada je žena vikala sa prozora kako bi spriječila turistu da urinira na ulazu u molitveni prostor Islamske zajednice Split, već sljedeće veče pod njenim prozorom ponovo se dogodio “komunalni terorizam”, samo na drugoj strani.

Po svemu sudeći, grupa ljubitelja “kasnonoćne kulture” bila je očarana arhitekturom balkona u Cosmijevoj ulici, čak i do te mjere da su je morali dodirnuti, piše Slobodna Dalmacija.

A, pošto je balkon na visini od oko tri metra, organizovali su takmičenje u skakanju, uz navijanje.

– Molim te, kako se ponašaš? Da li ste normalni? Molim te reci mi da li si normalan? To je balkon star 500 godina, a ti se tako ponašaš… Jesi li normalan? Da pozovem bolnicu? Ti si lud! Gubi se odatle! Gubi se odatle! Nekulturni kreteni…” – opet, u vrijeme kada “normalan” svijet spava, morala je Splićanka da urla na one koji remete javni red i mir ispod njene sobe.

Snimak je objavljen na stranici Get Direkt, pod naslovom: “Do kada će građani sami braniti baštinu?”

Međutim, i pored obilnih napora Turističke zajednice Splita i Turističke zajednice da ovaj grad promovišu kao destinaciju za lude žurke koji se ludo zabavljaju uz sve što ide uz ludu zabavu, ova grupa ludih partijanera ostala je uporna do ludila.

Štaviše, i nakon prilično glasnog i sažetog objašnjenja, momak je ponovo krenuo ka balkonu.

– Zalij ga, zalij ga! – Splićanka je viknula komšinici iz prizemlja koja se odazvala i polila ga vodom.

– Stoko jedna! – viknula je žene sa prozora.

Snimak okršaja Splićanke sa turistima možete pogledati OVDJE.

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.