8.7.2023. 16:48
0
U Splitu hamburger košta 13 eura, kutija Durexa 10 eura, hot dog čak 8 eura...
Tisak se pobrinuo da ne nedostaje lubrikanata i kondoma, a kutija Durexa košta 6.50 – 10 eura. Tu su i razne higijenske potrepštine poput običnih i vlažnih maramica (2 eura), higijenski ulošci (4 eura), tamponi (6.50 eura). Pivo Heineken košta 8 eura.

Plaćanje je moguće napraviti isključivo putem kartice ili preko narukvice festivala Ultra, odnosno karte.

Što se tiče ponude pića oko glavnog stadiona, voda se prodaje po istoj cijeni – 5 eura. Isto toliko koštaju i gazirana pića poput CocaCole, Spritea i sl. Miješana alkoholna pića dođu 8 eura.

Moguće je pojesti i pizzetu za 9 do 10 eura, a najjeftiniji su prženi krompirići koji koštaju 7 eura.

Najskuplja je vege-ponuda, pa tako je vege burger meni 16 eura.

Iste cijene su i u VIP prostoru gdje u ponudi imaju i skupe posebne pakete – boca alkoholnog pića u kombinaciji s bezalkoholnim pićima.

Najskuplja opcija je boca Grey Goose (4,50 L) + 20 bezalkoholnih pića koju će VIP gosti platiti 1.500 eura.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.