2.10.2023. 21:59
0
Uhapšeni prilikom primopredaje četiri kilograma kokaina
Policija je u Novoj Pazovi uhapsila dva lica u momentu primopredaje droge te zaplijenila četiri kilograma kokaina, 30 litara amfetaminskog ulja i 60 kilograma kofeina.

Uhapšena su lica čiji su inicijali V.P. i M.S. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Policija je u vozilu koje koristi osumnjičeni M.S. pronašla četiri kilograma kokaina, dok je pregledom kamiona kojim je upravljao V.P. pronađeno 30 litara amfetaminskog ulja i 60 kilograma kofeina.

Ova lica uhapšena su na jednom parkingu u Novoj Pazovi.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnom tužilaštvu. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.