16.1.2024. 15:57
0
Uhapšena četiri navijača iz Stare Pazove: Tukli 23-godišnjaka i pokušali da mu otmu vozilo
Četvorica navijača iz grupe "Zabranjeni" iz Stare Pazove i okoline, ranije osuđivani za nasilnička krivična djela, uhapšeni su sinoć na Novom Beogradu zbog iznude i nelegalnog nošenja oružja, prenosi danas beogradski list Kurir.

Uhapšeni su, kako saznaje Kurir, u akciji policije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Oni su, kako se sumnja, od 23-godišnjeg muškarca koji pripada sličnom miljeu, pokušali da otmu vozilo koje je ranije pripadalo jednom od njih.

- Tukla su ga sva četvorica uhapšenih, dok je vođa ove ekipe U. P. kod sebe imao pištolj - otkriva izvor Kurira i dodaje da je muškarac star 23 godine u ovom napadu zadobio lake tjelesne povrede.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.