5.4.2024. 21:17
0
Ubice Danke Ilić dovedeni u Tužilaštvo
Dvojica osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić u Banjskom polju kod Bora dovedeni su u Više javno tužilaštvo u Zaječaru kako bi bili saslušani, piše RTS.

Njima je u četvrtak, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, PU u Boru odredila zadržavanje zbog postojanja osnova sumnje da su 26. marta lišili života Danku Ilić.

Nakon što je policija uhapsila osumnjičene za ubistvo djevojčice, nastavljena je potraga za njenim tijelom. Desna strana puta koji vodi od Banjskog Polja ka Boru, kod deponije, mjesto je najintenzivnije potrage. Pretražena i imanja u selima iz kojih su uhapšeni.

Podsjetimo, radnici JKP "Vodovod" u Boru Srđan Janković i Dejan Dragijević osumnjičeni su da su ubili malu Danku Ilić (2). 

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.