7.7.2023. 8:14
0
Novi skandal: Neymar se potukao u noćnom klubu u Brazilu
FOTO: SkySports
Španski mediji pišu da je slavni brazilski fudbaler Neymar bio učesnik ozbiljnog incidenta u svojoj domovini.

Mundo Deportivo prenosi da je fudbaler Paris Saint Germaina bio učesnik tuče u noćnom klubu u Rio de Janeiru, prenosi N1.

Prema izvoru, sukob se dogodio tokom vikenda. Neymar je vikao i gurao se sa nepoznatim muškarcem. Nije saopšteno šta je izazvalo tuču. Umiješalo se osiguranje i spriječilo veći incident. Napominje se da je sa brazilskim fudbalerom u noćnom klubu bila i njegova djevojka Bruna Biancardi.

Neymar je od 2017. godine igrač Paris Saint Germaina. Ugovor sa francuskim šampionom ima do ljeto 2025. godine, ali se ponovo spominje mogućnost njegovog povratka u Barcelonu.

Ovaj 31-godišnji Brazilac je prošle sezone odigrao 29 utakmica za Parižane u svim takmičenjima, postigao 18 golova i dodao 17 asistencija.


(Elmedina H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.