30.11.2023. 21:20
0
Haos na letu: Potukle se dvije žene, policija dočekala avion
FOTO: screenshot/youtube
Snimljena je dramatična svađa i tučnjava na letu Ryanaira, a jedna putnica ostala je okrvavljenog nosa. Na letu iz Bristola za Tenerife u ponedjeljak vladao je pravi kaos, a putnici su vrištali i padali po podu.

U videu koji se širi internetom, dvije žene se mlate između sjedala, a ostali putnici viču i vrište. Jedna od žena, kojoj curi krv iz nosa, ustaje i viče: "Prijatelju, ona i on", te pokazuje prema prolazu aviona.

Nejasno je za što je optužila druge putnike, ali očito je vrlo uznemirena.

"Ne, pogledaj", potom pokazuje na svoj krvavi nos, piše Jutarnji, a nepoznati ženski glas potom kaže: "Nisam ja to napravila."

Okrvavljena putnica uzvraća: "On je!", a onda ponovno pokazuje prema prolazu aviona i poviče: "Zato što ste ga nazvali debelim kretenom." Žena s krvavim nosom potom nastavlja: "Gdje je moj telefon? Moj telefon je na podu!", a snimka se u tom trenutku prekida.

Ryanair je izvijestio da je pozvana policija kad je avion sletio na španski otok.

Glasnogovornik Ryanaira rekao je: "Posada na letu iz Bristola za Tenerife (27. novembra) unaprijed je pozvala policiju za pomoć kada je putnik počeo ometati let. Avion je dočekala lokalna policija po dolasku na aerodrom Tenerife i problematični putnik je uklonjen. Ovo je sada stvar lokalne policije."

Pogledajte snimak:




(Aldin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.