26.7.2023. 11:04
0
Morski psi ponovo napadaju: Nisam znao šta učiniti
Morski pas u subotu je napao čovjeka na zapadu Australije. Nakon ugriza, 77-godišnji Richard Stubbs udario je životinju i pobjegao prema 50 metara udaljenoj obali.

Nije odmah shvatio da ga je napao morski pas, ali se prestrašio jer je osjetio da ga je neka životinja udarila. Pomogli su mu kolege iz lokalnog plivačkog kluba.

“Stvarno nisam znao šta učiniti. Bilo je iznenadno”, rekao je Stubbs, koji je zbog povrede na desnoj nozi prevezen u bolnicu.

Na zapadu Australije u posljednje je vrijeme zabilježeno nekoliko napada morskih pasa. Početkom sedmice surfer je uspio preplivati 600 metara do obale i tako si spasiti život nakon što je ugrizen za nogu.

Svjedoci su ispričali da je izgubio puno krvi.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.