25.9.2023. 20:39
3
Kadirov ponosan na sina koji je pretukao osumnjičenog za spaljivanje Kur'ana
FOTO: Printscreen
Adam Kadirov, sin šefa Čečenije Ramzana Kadirova, pretukao je Nikitu Žuravela, stanovnika Volgograda, koji je optužen da je palio Kur'an.

Adam ima tek 15 godina, a njegov otac je na Telegram kanalu objavio video koji traje šest sekundi na kojem se vidi kako njegov sin udara muškarca.

- Ne volim potcjenjivanje. Uvijek je bolje staviti posljednju tačku - istinito i iskreno. Na internetu se i dalje raspravlja o tome da je Adam Kadirov pretukao spaljivača Časnog Kur'ana Nikitu Žuravela, saučesnika ukrajinskih specijalnih službi. Da li je bilo ili nije? Prebio ga je i uradio pravu stvar - napisao je Kadirov u opisu videa.

Uporedio ljude koji napadaju Sveto pismo sa "ološem koji ne želi da svi u Rusiji žive jedni pored drugih u miru i razumijevanju".

- Ovakvi provokatori i izdajnici su bolestan tumor na tijelu koji treba kauterizirati - zaključio je Kadirov, koji je jako ponosan na svog sina, prenosi Avaz.

Video možete pogledati na ovom linku, ali upozoravamo da je uznemirujući.

(Elmedina H.)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.