2.11.2023. 10:54
0
Novinar BBC-a opljačkan tokom prenosa uživo
Zvijezda "BBC" kanala, Harry Low, dobio je zadatak da izvještava o jakoj kiši i poplavama u predgrađu Londona u ponedjeljak naveče, kada je njegov ruksak navodno oteo lopov.

"Prvi put u karijeri sinoć - torba mi je ukradena na pola našeg prenosa uživo", napisao je na Twitteru uz objavljeni snimak.

Na početku snimka Low izvještava o vremenskim novostima, nakon čega je pušten unaprijed snimljeni intervju koji je vodio s mladim lokalnim stanovnikom.

Kad se kamera vratila na ulicu, uslijedilo je nekoliko sekundi tišine i činilo da je reporter primijetio da nešto što nije u redu, a Low je kasnije otkrio kako je u tom trenutku pojedinac pobjegao s njegovom torbom.

Reporter je ostao pribran i mirno odradio svoj radni zadatak. 

Krađa nije snimljena kamerom, a Low nije otkrio što se nalazilo u ukradenoj torbi, niti je otkrio da li je lopov uhapšen.

(Ajdin B.)

 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.