4.1.2024. 8:29
1
Muškarac iz SAD poludio nakon izricanja presude: "Poletio" preko stola i skočio na sutkinju
FOTO: Screenshot/x
Jedan od članova sudskog vijeća suda iz okruga Clark u Nevadi zadobio je lakše tjelesne povrede nakon što je optuženi, kome je uskraćena garancija, skočio preko stola bacivši se tako na sutkinju i članove vijeća.

Incident se dogodio kada je sutkinja Mary Kay Holthus izricala kaznu Deobru Reddenu koji je optužen za nanošenje teških tjelesnih povreda.

Na videosnimci koji kruži društvenim mrežama zabilježen je trenutak kada Redden "leti" prema sutkinji.


Sve se odigralo u trenutku kada je Reddenov advokat tražio od sutkinje da njegovom klijentu da uslovnu kaznu.

Redden se tada vidi kako "leti u zrak iznad klupe sa raširenim rukama i nogama, prije nego što je "sletio" na sutkinju.

Kako javlja Fox News, sutkinja Holtus nije hospitalizovana iako je malo povrijeđena, dok je jedan od članova sudskog vijeća u bolnici, ali u stabilnom stanju zadobivši lakše tjelesne povrede.

(Aldin B.)

Amerika
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.