9.6.2021. 20:45
0
"P***o jedna...": Ljutiti Đoković ponovo u svađi s publikom
U toku je posljednji četvrtfinalni okršaj Roland Garrosa između Novaka Đokovića i Mattea Berrettinija. Đoković ima brejk prednosti u prvom setu, u kojem mu Berrettini nije jedini protivnik, već i publika.

Đoković ima brejk prednosti u prvom setu, u kojem mu Berrettini nije jedini protivnik, već i publika. 

U petom gemu seta pri rezultatu 3:1 za Đokovića, srbijanski teniser je ponovo ušao u svađu sa pojedincima na tribinama, a sve je počelo kada Novak nije pokazao da je lopta dobra nakon jednog udarca Berrettinija, već je glavni sudac morao sići da to utvrdi. 

Publika stacionirana iza Novakovih leđa počela je zviždati, što je razljutilo Đokovića, koji je nakon osvajanja gema ispustio glasan urlik i ljutito pogledao prema tribinama odakle su zvižduci i komentari dolazili.

Tu nije bio kraj, te su kamere prikazale Đokovića i dok je sjedio na klupi, kako gleda prema tom dijelu tribina, a sa usana mu se moglo pročitati: "P***o jedna". 



(Ajdin Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.