17.10.2023. 17:29
0
„Umri u paklu“: Bolesne prijetnje i jezive uvrede za poznatog tenisera, sve javno objavljeno
FOTO: Printscreen
Sve više sportista odlučuje se javno da objavi prijetnje koje dobija preko društvenih mreža, pogotovo nakon neuspjeha.

Poznati italijanski teniser Andrea Vavassori dobio je jezive prijetnje i uvrede nakon poraza od Libanca Benjamina Hassana na turniru u Stockholmu – 6:7(5), 7:6(5), 7:6(5).

Vavassori jeste izgubio od nešto slabije rangiranog tenisera, propustio je i tri vezane meč lopte, ali niko ne zaslužuje da dobija prijeteće poruke preko društvenih mreža, pogotovo samo zato što je poražen ili jednostavno nije ispunio nečija očekivanja.

„Stigao sam u Malagu u četiri sata ujutru, a uslove na terenu u Stockholmu testirao sam pola sata prije početka. Odigrao sam potom fantastičan meč protiv jako dobrog tenisera. Propustio sam tri meč-lopte i borio sam se do kraja. Ovo zaslužujem. Hvala vam“, napisao je Vavassori.

„Umri u paklu, je***i pokvareni teniseru“, „Umri go**o jedno“, „Nadam se da ćeš slomiti obje noge“, neke su od poruka koje je Vavassori dobio i objavio.

Inače, u izuzetno uzbudljivom meču viđena su čak tri taj-brejka, a Hassan je nakon izgubljenog prvog seta napravio veliki preokret nakon skoro tri sata igre.

Ipak, Vavassori je bolje prošao u dublu, gde je u paru sa Lorenzom Sonegom slavio i prošao u drugu rundu, prenosi N1.

(Mubina Lj.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.