6.7.2023. 16:32
1
Ana Bavrka zaplesala i pokazala tijelo: Pogodio je komentar pratitelja da je ostarila, pa mu odgovorila: 'Nisam sigurna da je vaš komentar dobronamjeran'
Influenserica i bivša televizijska voditeljica Ana Bavrka objavila je snimak na kojem pleše te pokazala "isklesano" tijelo. Iako je mnoge oduševila izgledom, ispod objave se našao negativan komentar.

Zaplesala je uz hit "Od ljeta do ljeta" Severine i Miligrama. Nosila je farmerke i top, koji je istaknuo njene trbušne mišiće. Odlučila se za jednostavnu šminku i frizuru. Ispod objave su uslijedile pohvale, ali jedan pratitelj ju je odlučio kritikovati.

- "Ostari i ti", napisao je. Ana mu je ubrzo odgovorila: "Nije li to prirodan proces? Dok ne izmisle nešto što će zaustaviti taj proces, morat ću. Baš kao i vi." - odgovorila je Ana.

Zatim joj je poručio da ovim komentarom nije mislio ništa loše.

- "Ma no hate, samo kažem"- naveo je.

Prepiska u komentarima se nastavila i Ana mu je odgovorila.

- "Ne bih rekla da igdje u mom komentaru ima mržnje. Vjerujem da ćete se složiti, a da je vaš dobronamjeran, nisam sigurna. Kako god, ja sam s tim ok" - napisala je.

Snimak sa TikToka možete pogledati OVDJE.

(Ajdin B.)

Ana Bavrka
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.