13.4.2024. 20:47
0
Influenser i pjevač iz Srbije Nenad Marinković Gastoz uhapšen na Tajlandu zbog korištenja nedozvoljenih supstanci
Influenser i pjevač ?Nenad Marinković, poznatiji kao Gastoz, priveden je zbog korištenja nedozvoljenih supstanci na Tajlandu, gdje trenutno boravi već duže vrijeme.

Kako je objasnio izvor blizak rijaliti učesniku, njega su slučajno zaustavili. Zbog korištenja nedozvoljenih supstanci, on je zadržan u policiji.

- Nenad je zaustavljen i prilikom rutinske kontrole je utvrđeno da je bio pod dejstvom alkohola i nedozvoljenih supstanci. Na Tajlandu je to kažnjivo zakonom i plaća se ozbiljna kazna. Međutim, on nije imao para, zbog čega je priveden i zadržan u stanici - rekao je izvor za "Informer.rs".

Nije ovo prvi put da je Gastoz priveden zbog nedozvoljenih supstanci. Nedavno je o tome i sam pričao.

- To su gluposti. Policija me je privodila na trežnjenje, skidali su me sa granice, kanabis i tako to. Jedini sam tad bio u lovi, i da ne bi skidali sve, ja sam sebe prijavio.

Najviše koristim alkohol, obožavam marihuanu i travu. To je prelepo i kad bi svi to pušili, bilo bi mnogo drugačije. Ovo što ja pričam, nema neku težinu - rekao je Gaztoz, prenosi Telegraf.

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.