24.11.2015. 20:01
0
Bila je anoreksična, a onda je svoj izgled potpuno promijenila dizanjem tegova
Šveđanka Linn Strömberg 2011. godine je odlučila da smrša, ali je nakon nekog vremena izgubila kontrolu i razboljela se.

23-godišnjakinja je u organizam unosila samo 400 kalorija dnevno, vagala je sve što pojede, čak i salatu. Zbog anoreksije je konstantno imala osjećaj da će joj stati srce. 

"Ne mogu vjerovati da sam mučila svoje tijelo na ovaj način. To je bila opsesija, nikad nisam bila zadovoljna", kaže Linn. 


Da se oporavi pomoglo joj je dizanje tegova, a kako bi s ljudima koji imaju isti problem podijelila svoju priču, koristi blog na kojem postavlja fotografije prije i poslije. Uz podršku majke i dečka Timmyja, Linn je u potpunosti promijenila način života. 

(Adna Zukanović-Zilić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.