27.3.2024. 18:31
Milošević nakon ispadanja od Ukrajine uzeo mikrofon u ruke i zapjevao poznati hit
Fudbalska reprezentacija BiH, koju sa klupe predvodi Savo Milošević, nije uspjela preko baraža da ostvari plasman na Evropsko prvenstvo, koje se ove godine igra u Njemačkoj.

Iako su Zmajevi na svom terenu imali vodstvo protiv Ukrajine od 1:0 sve do 85. minute, u samo nekoliko minuta nakon toga su ipak primili dva brza gola, te su na taj način ostali bez plasmana na Evropsko prvenstvo. 

Poslije susreta protiv Ukrajine, selektor Zmajeva, Savo Milošević, stigao je u Beograd gdje je posjetio rođendan Leona Ilieva, njegov 18., na kojem je i zapjevao.

Milošević je uzeo mikrofon u ruke i na rođendanu Ilieva je zapjevao pjesmu Željka Samardžića ‘‘Slutim‘‘, a kako je sve to izgledalo, pogledajte na ovom linku

Inače, ovo nije prvi put da Milošević zapjeva na nekoj od proslava.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana