14.4.2024. 17:47
Zinedine Zidane bi od naredne sezone mogao biti novi trener minhenskog Bayerna
Prema pisanju španske "Marce", jedan od kandidata za klubu Bayern Munchena je legendarni francuski fudbaler i trener, Zinedine Zidane.

Zidane nema angažman još od 2021. godine kada je završio svoj drugi mandat u Real Madridu.

Bayern je stupio u kontakt s predstavnicima francuskog trenera, kako bi provjerio da li je Zidane zainteresovan za opciju koju mu nude. 

Francuz je u tri godine kako nije trener dobijao solidne ponude, međutim sve i jednu je odbio.

Ovaj legendarni fudbaler i trener je u dva mandata na Realovoj klupi, od 2016. do 2018. godine i od 2019. do 2021. godine, bio dvostruki prvak La Lige, trostruki osvajač Lige prvaka i ukupno je tim vodio do 11 titula.

(Sead M.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana