16.4.2024. 20:20
Evo kada pada i službena odluka o imenovanju Sergeja Barbareza na mjesto selektora BiH
Sjednica Izvršnog odbora Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine trebala bi biti održana 20. aprila.

Naime, kako saznaje Raport, zakazana je sjednica Izvršnog odbora N/FSBiH na kojoj bi trebao biti imenovan novi selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Kako je javnost već upoznata, a kako je i sam Sergej Barbarez potvrdio, nekadašnji kapiten Zmajeva trebao bi na klupi naslijediti Savu Miloševića.

Njegovo imenovanje trebalo bi, ako sve prođe kako je dogovoreno, biti i službeno obavljeno na sjednici Izvršnog odbora N/FSBiH.

Podsjetimo, Barbarez je godinama bio uvijek u krugu izbora za selektora, ali ga N/FSBiH nikada nije htio postaviti na tu poziciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana