16.4.2024. 12:46
Legendarni David Couldthard dolazi u Sarajevo
Za sve one koji nestrpljivo čekaju juni i najavljeni spektakularni show Red Bull Showrun u Sarajevu, imamo sjajne vijesti! Naime, britanski F1 vozač David Coulthard dolazi u glavni grad BIH, gdje će voziti bolid Formule 1.

Kao što je već poznato, u Sarajevu će 9. juna biti održan događaj Red Bull Showrun, koji donosi cjelodnevni i bogat zabavni program za sve one koji tog dana budu u našem gradu. Glavna zvijezda programa je RB7, šampionski F1 bolid Red Bull Racinga iz 2011. godine, kojim će upravljati slavni David Coulthard. On je to potvrdio u poruci koju je snimio i poslao u sklopu najave Red Bull Showruna.

“Zdravo Sarajevo, ovdje David Coulthard. Stavit ću svoju kacigu, navući odijelo i 9. juna dolazim u Sarajevo na Red Bull Showrun. Radujem se što ću izaći s bolidom na ulice i što ću vas vidjeti tamo”, poručio je Coulthard.

Kako je najavljeno ranije, bolid će se kretati trasom od Marijinog Dvora do Mašinske škole i nazad pored Zemaljskog muzeja BiH, gdje će publika okupljena oko staze imati priliku da ga uživo vidi i čuje njegov impresivni zvuk.

(Erna H.) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana