25.5.2018. 14:10
1
Ivanković Lijanović sa metlom u CIK: Vrijeme je da pometemo ovu državu
Narodna stranka Radom za boljitak danas je predala prijave za učešće na Općim izborima, kao i HDZ 1990. U CIK su došli Jerko Ivanković Lijanović, kandidat za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda i predsjednik HDZ 1990 Ilija Cvitanović.

Ivanković Lijanović i još nekoliko članova Narodne stranke Radom za boljitak došli su sa zanimljivim rekvizitom, metlama. Na pitanje novinara zašto nose metle Lijanović je kazao: "Vrijeme je da nakon 20 godina pometemo ovu državu".

Političkim strankama danas u 16 sati istječe rok za dostavu prijava za ovjeru učešća na Općim izborima. 


(Patria/Admir Oručević)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.