2.7.2023. 8:37
0
Cvijanović napada Konakovića: Njegove izjave su čista bruka
Predsjedavajuća Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Cvijanović rekla je da je “čista bruka ovo što priča Elmedin Konaković nakon sastanka političkih partnera u Konjicu”.

Na pitanje Srne da prokomentariše izjavu Konakovića da su ga upozorili prije sastanka u Konjicu da su, kako kaže, “oni došli da naprave problem” i da su možda znali da će Christian Schmidt donijeti odluku, Cvijanović je rekla da zna da on mora da se pravda pred svojom publikom, ali da ovo stvarno prevazilazi sve granice.

Sluša reakcije

“Slušam 24 sata njihove interpretacije sastanka koje su histerične i besmislene. Ko je došao da napravi problem – Milorad Dodik, Radovan Višković i Željka Cvijanović? Šta to, pitam Konakovića, kakav problem i ko je to došao?”, upitala je Cvijanović, koja je i potpredsjednik SNSD-a.

Ona je navela da je političkim partnerima na nivou BiH na jučerašnjem sastanku u Konjicu rekla da imaju slabe tačke u provođenju dogovora koji su sa SNSD-om napravili prije par mjeseci.


(Admir O.)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.