3.4.2024. 13:06
0
MUP RS uputio apel povodom nestale Danke Ilić: Evo šta su naveli
Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS) uputilo je apel građanima za saradnju u slučaju potrage za nestalom djevojčicom Dankom Ilić.

- MUP RS poziva građane da ukoliko imaju informaciju o nestalom djetetu Danki Ilić, hitno obavijeste policiju na broj telefona 122, naveli su oni.

Podsjetili su da je dvogodišnja djevojčica nestala 26. marta 2024. godine u Banjskom Polju u mjestu Bor, u Srbiji.

- Djevojčica ima smeđu kosu, smeđe oči i visine je oko 85 centimetara. U vrijeme nestanka na sebi je imala maslinastu jaknu, ljubičaste hlače i crne patike, naveli su u saopćenju MUP-a RS.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.