17.4.2024. 22:56
5
Dunović poručio "Trojki": "Vi ste čista nula, Nikšić, Konaković i Kojović kapitulirali"
FOTO: n1
"Da zaključimo: danas su Nikšić, Konaković i Kojović kapitulirali", naveo je u svojoj reakciji zastupnika DF-a u Parlamentu BiH Milan Dunović.

"I ne postoji više ništa što oni mogu 'objasniti', a da im iko povjeruje. Država nije vaše vlasništvo, pa je ne možete ni prodavati. To ste do sada trebali shvatiti. Niste vi ni trojka, vi ste čista nula", poručio je Dunović na platformi X.

Predsjednik RS i SNSD-a Milorad Dodik danas je u Istočnom Sarajevu održao sastanak sa koalicionim partnerima na državnom niovu, predstavnicima Trojke, predsjednikom HDZ-a BiH Draganom Čovićem i predsjednikom Narodne skupštine RS Nenadom Stevandićem.

Nakon sastanka, javnost je saznala da je većina aktera zaključila da Izborni zakon treba uputiti u parlamentarnu proceduru s ciljem da se odblokira put BiH ka Evropskoj uniji odnosno izađe iz krize u koju su zapali nakon otvaranja pregovora sa EU.

5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.