1.7.2018. 19:44
0
Rade Šerbedžija nakon hapšenja u Kaliforniji: To se svakome moglo desiti
Vijest da je proslavljeni glumac Rade Šerbedžija (72) 23. juna uhapšen u Santa Monici u američkoj saveznoj državi Kaliforniji, odjeknula je jučer u svim medijima u regionu.

Prema pisanju stranih portala, glumac je vozio pod utjecajem alkohola i automobilom vrludao po cesti. Tada ga je policija zaustavila i privela.

No, kako je Šerbedžija jučer kazao za “Dnevni avaz”, situacija nije bila tako napeta.
-Baš me briga šta govore i pišu, to je obična glupost. Nije u pitanju prekršaj u vožnji nego su me rutinski zaustavili. S obzirom na to da sam popio tri čaše vina, alkotest je bio iznad dozvoljene granice – pojašnjava Šerbedžija.

Smatra da nije bilo nikakve potrebe za tolikim dizanjem prašine i napuhavanjem.
- Pa šta? Takvo nešto se svakome moglo desiti. Sve se brzo riješilo nakon što sam platio kauciju – ističe Šerbedžija.

Poziva Avaza zatekao je slavnog umjetnika u Hrvatskoj, tačnije na pulskom otoku Sveta Katarina, gdje je izvedena baletna predstava “Gospoda Glembajevi”.

- Vratio sam se, doma sam i sve je OK – kratko je kazao glumac.

 Američki TMZ objavio je da je Rade Šerbedžija pao na alkotestu. Zatim je lokalna policija potvrdila da je kažnjen 23. juna, nakon čega je objavila i fotografiju, takozvani “mugshot”, koja se, prema policijskom standardu, uvijek snima poslije privođenja, piše Avaz.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.