15.4.2024. 10:19
0
Da li je Alen Islamović isprozivao Harisa Džinovića: Ja sa svojom ljubavi uživam. Nisam kao neki koji pljuju i porodicu i djecu
Nekadašnji pjevač Bijelog dugmeta, Alen Islamović, na društvenim je mrežama podijelio snimku na kojoj je sa svojom suprugom Marjanom, koju je upoznao u Bihaću, gdje je išao u osnovnu i srednju školu.

No, više od njih dvoje pažnju je privukao opis objave.

"Ja sa svojom ljubavi uživam. Nisam kao neki koji pljuju i porodicu i djecu. Ružna stvar", napisao je Islamović u opisu objave, a mnogi su uvjereni da je taj komentar išao na račun Harisa Džinovića, koji se ovih dana javno prepucava s bivšom suprugom Melinom i vrijeđa je.



Inače, Marjana je Alenu Islamoviću najveća podrška u životu i nikada mu nije zamjerala višemjesečna izbivanja zbog uspješne muzičke karijere.

‘S njom sam od njene 16. godine, znala je kakav mi je posao i kada su djeca ostajala s njom, znala je da je to bio njen zadatak. Kada sam bio na turnejama po šest, sedam mjeseci s ‘Bijelim dugmetom‘, shvaćala je i to, znala je da volim muziku. Kada sam bio slobodan onda sam bio stalno s njima, putovali smo, imao sam vremena i za njih", rekao je u nedavnom intervjuu za Kurir.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.