18.2.2024. 11:42
0
Drama u Bijeljini: Pucnjavi i bacanju bombe prethodio fizički obračun u diskoteci
Osobe S.P. (27) i M.N. (21) iz Ugljevika osumnjičene za izazivanje opće opasnosti u bijeljinskom naselju Pet jezera tokom dana bit će predati u Okružno tužilaštvo u Bijeljini.

Iz Okružnog tužilaštva navode da je policijskoj stanici jučer u 4.45 sati prijavljeno da je u naselju Pet jezera ispred kuće J. B. počinjeno krivično djelo izazivanje opće opasnosti.

- Lica S.P. i M.N. lišena su slobode zbog osnova sumnje da su počinila ovo krivično djelo, a čemu je prethodio sukob i fizički obračun u diskoteci sa licem J.B. - objavljeno je na stranici Okružnog tužilaštva.

Iz Policijske uprave Bijeljina Srni je ranije rečeno da su građani jučer ujutro prijavili da je na području grada došlo do upotrebe vatrenog oružja u više navrata i da je bačena eksploziva naprava koja nije aktivirana.

Operativnim radom na terenu policijski službenici su identifikovali počinioce krivičnog djela koje je okvalifikovano kao izazivanje opšte opasnosti. 

Bomba je bačena u dvorište Milana Bujinovića, a osumnjičeni su imali sukob s njegovim sinom. 

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.