6.6.2016. 18:43
0
Kolinda nogometnoj reprezentaciji: Neka vas ne ometu političke turbulencije u zemlji
Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović primila je u svom uredu na Pantovčaku Hrvatsku nogometnu reprezentaciju uoči njihovog odlaska u Francusku na Euro 2016 s porukom da ih političke turbulencije u zemlji ne ometu na putu ka pobjedi, javlja Anadolu Agency (AA).
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović je upozorila okupljene reprezentativce na čelu s izbornikom Antom Čačićem kako "Hrvatska prolazi kroz turbulentne stvari i kroz raščišćavanje nekih stvari na političkoj sceni". 

"Međutim, život ide dalje i želim da upravo ovaj sastanak s vama danas pruži svima priliku, nadu i dobar primjer kako se svi u Hrvatskoj možemo ujediniti u ideji zajedništva, podržavajući našu reprezentaciju, našu 'repku'. A uz naše srce vatreno, koje će za vas navijati svim žarom, vjerujem da ćete se svi voditi tom mišlju vodiljom i da ćete dokazati koliko u Hrvatskoj ima talenta i želje i snage za pobjedom", poručila je predsjednica. 

"Svi mi vjerujemo u vas, ja vjerujem u vas i veselim se svakoj utakmici koja je pred nama. Molim vas da ne osjećate pritisak, nego igrajte sa srcem, kao što uvijek igrate, vodite se mišlju da ste vi najbolji među hrvatskim nogometašima i da ste time najbolji veleposlanici Hrvatske", poručila je predsjednica. 

Istaknula je kako u svijetu svi spominju imena hrvatskih sportaša, umjetnika i znanstvenika, no rijetko tko ime pokojeg političara, poručila je. 

Predsjednici se na prijemu i dobrim željama zahvalio kapetan reprezentacije Dario Srna koji je poručio kako će se svi boriti do zadnje minute da osvjetlaju obraz Lijepe naše. 

Potom je Srna predsjednici uručio dres nogometne reprezentacije s imenom "Kolinda" i brojem 9 na poleđini. 

Hrvatska reprezentacija nastup na Euru 2016 u Francuskoj otvara utakmicom protiv Turske 12. lipnja u Parizu, u Parku prinčeva. 
(Anadolu Agency)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.