4.4.2024. 11:05
0
Potresna snimka sa zapadne tribine Poljuda: “Prestani! Ubit ćeš čovjeka”
FOTO: Screenshot
Nakon što je sudija Fabio Maresca svirao kraj u polufinalnom susretu Kupa između Hajduka i Dinama (0:1), na Poljudu je nastao pravi haos.

Torcida je uspjela probiti prvi blok osiguranja i upasti na teren Poljuda, zbog čega su igrači Hajduka potrčali u svlačionicu. Domaći navijači su krenuli prema jugozapadu, gdje su smješteni Bad Blue Boysi, no srećom policija je brzo reagirala i potjerala ih nazad na tribinu.

Nažalost, nije stalo na tome. Neredi su se nastavili na istočnoj i zapadnoj tribini poljudskog stadiona, a upravo s potonje stiže potresna snimka na kojoj se može vidjeti kako nekoliko policajaca pridržava jednog navijača na podu.

Nekoliko su ga puta udarili dok je bio na podu, zbog čega su ostali navijači burno reagirali, prenosi N1.

“Prestani, prestani! Ubit ćeš čovjeka”, vikao je jedan navijač.

Nakon izlaska sa stadiona, nastavio se sukob Torcide i policije na splitskim ulicama, letjeli su kamenje, boce…

Uznemirujuću snimku možete vidjeti OVDJE.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.