23.9.2022. 11:44
0
Istraga u Francuskoj: Kakva je uloga majka Kyliana Mbappea u napadu na igračicu PSG-a?
Fayza Lamari, majka francuske nogometne zvijezde Kyliana Mbappea, spominjala se tokom istrage o navodnom napadu koji je organizirala Aminata Diallo na svoju saigračicu iz ženskog tima Paris Saint Germaina Kheira Hamraouija.

Dvije članice ženske ekipe PSG-a dospjele su na naslovnice u novembru 2021. kada je napadnuta Hamraoui, uz tvrdnju da je Diallo organizirala napad jer joj je Hamraoui bila konkurencija u ekipi i da je zbog njega gubila minuta na terenu.

Dok se istraga nastavlja, Le Parisien je otkrio da su se Diallo i još jedna neimenovana osoba osjećale praktično nedodirljive u ženskom timu jer su bili bliski s Fayzom Lamari, majkom zvijezde muške ekipe PSG-a.

Mbappeova majka priznala je za ovaj list da se tri puta sastala s Diallom, ali je negirala da joj je pokušala pomoći da obnovi kontakte sa PSG-om. Diallo je u međuvremenu napustila klub.

Sumnje istražitelja pojavile su se kada su saznali da jedna od Mbappeovih kompanija, produkcijska kuća Zebra Valley, snima dokumentarac o karijeri Aminate Diallo. Međutim, nije bilo ničeg neobičnog u kontaktu između Lamari i igračice.


(Admir O.)

PSGMbappe
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.