10.8.2023. 14:34
0
Navijač Panathinaikosa glavni osumnjičeni za ubistvo u Atini – uhapšen
FOTO: Twitter
Prema najnovijim vijestima koje stižu iz Grčke, ubica navijača AEK Mihalisa Katsourisa je uhapšen! Radi se o od ranije dobro poznatom navijaču Panathinaikosa!

Od tragičnog događaja policija je uhapsila 104 osobe, od toga 97 državljana Hrvatske. Među uhapšenima i osumnjičenima da su organizovali tuču su trojica navijača Panatinaikosa, grčki državljani stari 22, 26 i 27 godina, prenosi N1.

U srijedu su se pojavile spekulacije da bi ubica mogao da bude neko od navijača Panathinaikosa, a u četvrtak je u istrazi došlo do velikog pomaka piše Sport klub.

Navijač Panathinaikosa, od ranije dobro poznat grčkoj policiji, dvadeset devetogodišnjak koji je već služio zatvorsku kaznu i na slobodi je uslovno posljednjih šest mjeseci sada je glavni osumnjičeni za ubistvo Katsourisa.

Pozivajući se na izvještaje policije, grčki mediji navode da je uhapšeni navijač Panatinaikosa visoko na listi glavnih osumnjičenih. Dodaje se da je on među onima kojima su uzeti otici pristiju i uzorak DNK.

Ipak, u isto vrijeme stižu izvještaji da zbog brojnih, a različitih, ubodnih rana, policija sumnja da je u ubistvu navijača AEK zapravo učestvovalo više osoba.

(Elmedina H.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.