16.8.2023. 10:42
3
Žestoka tuča navijača u Francuskoj šokirala javnost
FOTO: AFP
Navijači Marseillea napravili su haos tokom utakmice revanša kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Panathinaikosa.

Grčki tim je slavio nakon boljeg izvođenja penala (2:2 bilo nakon dvije utakmice), ali je mnogo više pažnje privukao sukob dvije navijačke frakcije francuskog velikana, grupa „South winners“ i „Commando Ultra“.

Nije poznato šta je dovelo do sukoba ove dvije grupe, ali je sukob potrajao nekoliko minuta prije nego što se situcija smirila, prenosi N1.

Podsjećamo, svijet je još uvijek u šoku zbog dešavanja u Atini kada je navijač AEK-a Michalis Katsouris ubijen pred utakmicu protiv Dinama.

(Elmedina H.)

3
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.