21.9.2023. 14:43
0
Rožman: Od igrača očekujem maksimalan pristup
Sarajevo će sutra gostovati na Pecari kod Širokog Brijega, a susret je najavio trener Bordo tima, Simon Rožman.

“Imaju prepoznatljiv stil, žele se nadigravati, imaju sheme u igri gdje puno traže po bočnim pozicijama. Ali uvijek se vraćamo na sebe. Znamo kakvi želimo biti", istakao je Rožman.

"Želimo se dokazivati, gladna smo ekipa. Pokušavamo sa jednim sadržajem doći do dobrog rezultata. Želim da pohvalim igrače za sve pruženo, možemo na duge staze raditi kvalitetno" kazao je trener Sarajeva.

"Od igrača očekujem maksimalan pristup i mislim da je ovo zajedništvo na dobroj razini i da je to osnovni put ako želimo funkcionirati da bi došli do cilja”, zaključio je Rožman.



Sarajevo i Široki Brijeg imaju po 13 osvojenih bodova u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Utakmica se igra od 20:00 sati.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.