30.10.2023. 14:56
0
Ubila ga fudbalska strast: Pokušao da uđe na derbi bez karte, pa poginuo
FOTO: Getty Images
Ispred stadiona "Diego Armando Maradona" u Napulju pronađeno je beživotno tijelo navijača Milana.

Napuljska policija pronašla je na napuštenom parkingu pored stadiona "Diego Armando Maradona" tijelo četrdesetdvogodišnjeg muškarca, Antonia Scotta Di Luzia.

Kako pišu italijanski mediji, radi se najvjerovatnije o navijaču Milana koji nije imao kartu za sinoćnji derbi Napolija i Milana, ali je pokušao da se popne preko krova i spusti na tribinu sa navijačima Milana. U tom naumu pao je sa više od 20 metara visine.

Neke do detalja tragedije ispričao je njegov prijatelj koji je slijedio drugara u namjeri, ali kada im se jedna od greda ispriječila na putu on se vratio, a nesretni muškarac je ipak nastavio sa željom da uđe na stadion.

Otvorena je istraga o ovom slučaju, i policija je najavila da će se oglasiti o svemu uskoro. 

(Aldin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.