25.11.2023. 10:50
0
Mario Balotelli: Ja sam najbolji napadač kojeg Italija ima
FOTO: instagram
Reprezentacija Italije se uspješno kvalifikovala na Evropsko prvenstvo u Njemačkoj.

Ovaj uspjeh je prokomentarisao nekadašnji reprezentativac te zemlje i kontroverzni napadač, Mario Balotelli.

Balotelli je istakao da uprkos njegovim godinama je još uvijek najbolji napadač kojeg Italija ima i da se nada pozivu za reprezentaciju.

"Ako sam zdrav, mislim da sam najbolji napadač kojeg Italija ima. Raspadori i Scamacca su igrali protiv Ukrajine i šutirali koliko puta na gol? Samo dva puta? Želim se vratiti u reprezentaciju. Nadam se pozivu. Vidio sam se sa selektorom Spalletijem nekoliko puta. Nešto smo se i šalili kada smo se vidjeli, ali nismo o ovome razgovarali", rekao je Balotelli.

Napadač turske Adane Demirspor je posljednji nastup imao sada već davne 2018. godine, a u selekciji Azzura ima 36 nastupa i 14 pogodaka.

U karijeri koja je više popraćena skandalima, nego golovima je igrao za Inter, Milan, Manchester City, Liverpool. Nicu i Marseille. Inače, prije nekoliko dana je učestvovao i u saobraćajnoj nesreći, no na sreću nije bilo ozbiljnijih posljedica.

(Aldin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.