13.3.2024. 21:12
0
Dok u FK Sarajevo bjesne, atmosfera u svlačionici Borca je potpuno suprotna
FOTO: screenshot/facebook
Utakmica Sarajeva i Borca koja se igrala večeras na Koševu u okviru četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine prekinuta je u sudijskoj nadoknadi. No, jasno je da banjalučki klub ide dalje, a igrači Borca su to znali da proslave.

Sarajevo i Borac igrali su revanš meč četvrtfinala nakon što je prva utakmica u Banja Luci završena rezultatom 1:1.

Gosti iz Banja Luke imali su večeras na Koševu vodstvo rezultatom 2:1, ali utakmica je prekinuta u sudijskoj nadoknadi nakon što su igrači i stručni štab Sarajeva odlučili da napuste teren.

U bordo taboru su s pravom bili nezadovoljni večerašnjim suđenjem glavnog arbitra Matea Muse, te su odlučili da napuste teren prije završetka utakmice.

No, jasno je da stvari idu u korist banjalučkog kluba i da ćemo Borac gledati u polufinalu Kupa naše zemlje.

I, dok su turbulencije u bordo timu više nego evidentne, s druge strane igrači Borca znali su proslaviti prolazak dalje u najmasovnijem fudbalskom takmičenju u Bosni i Hercegovini.



(Aldin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.