13.3.2024. 21:43
0
Regionalni mediji bruje o scenama s Koševa: "Skandal u BiH"
FOTO: n1
Igrači Sarajeva povukli su se s terena u sudijskoj nadoknadi utakmice protiv Borca, što je potez koji je privukao pažnju ne samo javnosti u Bosni i Herceogini, nego i medija u regionu.

O scenama s Koševa pišu Sportske novosti, portali Index.hr, 24sata.hr. Naravno, mediji mediji u Hrvatskoj s posebnom pažnjom prate zbivanja u Sarajevu zbog Senijada Ibričiča i Simona Rožmana, prenosi Faktor.

- Nevjerovatne scene u BiH: Ibričić i bivši trener Rijeke ušli na teren i povukli momčad u svlačionicu - naslov je koji donose Sportske novosti.

Sportske novosti pišu da je Borac imao prednost 2:1, a da su domaćini nezadovoljni odlukama sudije Matea Muse odlučili napustiti teren.

- Klupa na čelu sa Senijadom Ibričićem i Simonom Rožmanom ušla je na teren i igrače pozvala da napuste utakmicu. Vrlo brzo na terenu smo mogli vidjeti i prvog čovjeka Sarajeva, Ismira Mirvića, a igrači su s terena ispraćeni ovacijama navijača - navode Sportske novosti.

- Skandal u BiH. Ibričić i Rožman upali na teren i odveli igrače Sarajeva u svlačionicu - naslov je portala Index koji prenosi Rožmanove riječi "sve ste vidjeli s kime igramo i s kim se borimo".

O ružnim scenama iz Sarajeva pišu i na 24sata.hr, uz opasku da je Ibričić ludio na sudiju.

- Presudila je sudijska nadoknada od samo pet minuta iako su domaći navijači i igrači smatrali da bi ona trebala biti puno veća. Sve je eskaliralo nakon prekršaja u korist Borca u prvoj minuti sudijske nadoknade - objavio je portal 24sata.hr.

O prekidu revanš meča četvrtfinala Kupa BiH raspisali su se i mediji u Srbiji.

(Aldin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.