15.4.2024. 17:05
0
Nevjerovatne scene: Zmija ušla na teren i dva puta ujela sudiju, on je uhvatio i izbacio
FOTO: screenshot/instagram
Krajnje nevjerovatne situacija zabilježena je na utakmici Gradske lige Leskovca između Gornjeg Sinkovca i Radnika iz Šišinca.

Usred meča na teren je ušla velika zmija, pa je utakmica na kratko prekinuta. Jedan od prisutnih je pokuša rancem da je usmjeri van terena, pa je postala izuzetno agresivna i napala je više puta, ali se on odbranio rancem.

Tada je na scenu stupio sudija, koji očigledno ima iskustva sa zmijama. Nagazio je zmiju, a onda je uhvatio i krenuo baciti preko brijega. Tom prilikom zmija ga je dva puta ugrizla, ali on je nije puštao.

Jedini problem je što nije uspio prebaciti brijeg, pa se ona opet vratila blizu terena, a nije poznato kako se sve završilo.


 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.