29.9.2016. 17:36
0
Apple riješio problem sa kontrolom slušalica i gašenjem aplikacije Photos
Update iOS 10.0.2 riješio je problem sa slušalicama koji su korisnici Appleovih uređaja prijavili. Problem se desio sa kontrolama Lightning slušalica, odnosno, kontrola nad slušalicama se gubila nakon perioda neaktivnosti.

Nekim korisnicima je još uvijek teško da se naviknu na nedostatak klasičnog ulaza za slušalice, a problem s kontrolama je samo pogoršao situaciju. Međutim, rješenje je stiglo veoma brzo.

Fizičke kontrole koje su dio slušalica zahvaljujući updateu rade i kada završite sa slušanjem muzike. 

Osim toga, riješen je i problem zbog kojeg se gasila aplikacija Photos kada bi korisnici odabrali iCloud Photo Library, kao i drugi problemi s ekstenzijama aplikacija, prenosi CDM. 

(Adna Zukanović-Zilić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.