16.7.2023. 10:37
0
Nova ljubav na pomolu: Shakira viđena kako uživa u romantičnoj večeri s NBA zvijezdom
FOTO: Facebook
Shakira je pokrenula glasine o novoj ljubavnoj vezi nakon što je viđena kako uživa u romantičnoj večeri s NBA zvijezdom Jimmyjem Butlerom.

Paparaci su ih snimili ispred restorana Novikov u Londonu. Stigli su odvojeno, a lokal su napustili zajedno oko dva ujutro. Još uvijek se nisu oglasili povodom natpisa o tome da su u vezi. Pjevačica je prošlog mjeseca gledala kako Batlerov tim igra protiv Denver Nuggetsa u finalu NBA lige, prenosi Avaz.

"Osvojiti njeno srce"

Kako navodi Index, prema ranijim medijskim natpisima, Shakira i Tom Cruise su u maju viđeni na utrci Formule 1, gdje je slavni glumac navodno pokušavao osvojiti njeno srce, ali ona nije bila zainteresirana. 

Nakon toga je u više navrata viđena s vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom, ali njeni fanovi smatraju da više nije zainteresovana za njega.

Težak period
Podsjetimo, prošlo je više od godinu dana otkako su Shakira i Pique objavili da se rastaju. Kolumbijska pjevačica sada je u razgovoru za People en Español otkrila da je fudbaler izdao dok je njen otac bio u bolnici, što je za nju bio jako težak period.

- Sve se desilo odjednom. Moj dom se raspadao. Preko medija sam saznala da me izdao dok mi je tata bio na intenzivnoj - ispričala je Shakira.

Dodala je da joj je bilo jako teško jer u tom trenutku nije mogla svog oca zamoliti za savjet.

(Elmedina H.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.