21.9.2023. 10:26
0
Shakira objavila novu pjesmu i bivšem svekru posvetila stih: "Još nije u grobu"
Kažu da nema zla koje traje više od sto godina, ali moj bivši svekar je i dalje tu i nije zakoračio u grob, poručila je Shakira u novoj pjesmi.

Pop zvijezda Shakira objavila je novu pjesmu pod nazivom „El Jefe“, a kolumbijska pjevačica nije propustila priliku da posveti stih bivšem svekru.

Tema nove pjesme je radničkoj klasi i njihovoj eksploataciji, a u pjesmi se pojavljuje i meksički sastav Fuerza Regida.

Dok su mnogi smatrali da se nazivom pjesme narugala nadimku koji su joj dali prijatelji bivšeg partner, poznatog fudbalera Piquea, ona je posebnu pažnju posvetila bivšem svekru.

- Kažu da nema zla koje traje više od sto godina, ali moj bivši svekar je i dalje tu i nije zakoračio u grob – poručila je Shakira u pjesmi, dok u ovom dijelu videa plesači pokušavaju prekriti njena usta, kao da žele da ona to ne spomene. 

Uzevši da je Piqueov otac, Joan, biznismen i upravlja kompanijama u vlasništvu njegovog sina – neki su povezali da je riječ o tome da Shakira govori da njen bivši svekar eksploatiše svoje radnike, navodi Avaz.ba.

(Mubina Lj.I.)

 
Shakira
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.