12.11.2023. 16:17
0
Žestoka tuča na koncertu Aleksandre Prijović, obezbjeđenje odmah uletjelo 'u klinč': Srbijanska pjevačica reagovala lavovski i profesionalno
Aleksandra Prijović sinoć je održala drugi koncert u Nišu, u krcatoj hali "Čair", prenosi Grand.rs.

Nema sumnje da će Nišlije ovu noć pamtiti po sjajnoj energiji i dobrim pjesmama. Čak ni tuča koja se dogodila ispred same bine nije mogla da pokvari dobru atmosferu na koncertu.

Naime, dva momka su se pred sam kraj koncerta "zakačila", a nakon verbalnog sukoba došlo je i do fizičkog obračuna. Međutim, obezbeđenje je odmah uletjelo i razdvojilo mladiće, nakon čega su i privedeni.

U svemu tome Aleksandri Prijović još jednom svi skidaju kapu. Iako je do neprijatne situacije došlo ispred same bine, Prija se ponijela kao pravi lav i profesionalac i nastavila da pjeva čuveni hit "Ja sam odlično" dajući svoj maksimum da atmosferu održi na nivou, u čemu je i uspjela.

Video pogledajte OVDJE.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.