24.9.2023. 19:42
0
Mirela Bećirović otkrila čija je "zadnja" u kući, njena ili njenog supruga Denisa: "Najviše volim kada me oslovljavaju imenom i prezimenom"
Dugo u našoj zemlji nije jedna prva dama zaintrigirala javnost svojim izgledom i savršenim odjevnim kombinacijama kao Mirela Bećirović, supruga Denisa Bećirovića, člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Iako se ranije nije često pojavljivala u javnosti, Bosance i Hercegovce oduševila je, kada je prošle godine prvi put prošetala crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala i svojom pojavom pokazala da želi da oda važnost funkciji koju njen suprug obavlja.

Osim što je ponosna supruga, Mirela je i majka dvoje djece. Za sebe kaže da je skromna i odgovorna.

U razgovoru za magazin Azra je otkrila detalje o životu u Sarajevu, te da li je teško biti supruga člana Predsjedništva BiH.

"Ne bih sebe posebno izdvajala, postoji dosta težih uloga u našem društvu. Trudim se, koliko je to moguće, da živim uobičajenim životom kojim sam i do sada živjela. Da budem iskrena, postoje i određena ograničenja s kojim se čovjek mora pomiriti kada ste supruga člana Predsjedništva BiH. Ipak, kada se dobro organizirate, sve prepreke je lakše prebroditi", govorila Mirela.

Otkriva da joj nedostaje Tuzla.

"Moram reći da se još uvijek navikavam na Sarajevo. To je glavni grad Bosne i Hercegovine, koji je prelijep i gdje se prijatno osjećam, ali mi Tuzla mnogo nedostaje."

Zovu Vas prva dama Bosne i Hercegovine. Da li je to nešto što Vam imponira ili je to nešto što biste voljeli da se ne nalazi pored Vašeg imena

Na pitanje da li joj imponuje kada je zovu prvom damom Bosne i Hercegovine, kaže da najviše voli kada je oslovljavaju imenom i prezimenom

"To mi je sasvim dovoljno", dodaje Mirela.

Na pitanje čija je "zadnja" u kući, njena ili njenog supruga Denisa Bećirovića odgovara: 

"Naučili smo da se dogovaramo oko svih tema u kući i da uz dogovor dođemo do najboljeg rješenja".

Čitav intervju čitajte OVDJE.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.