4.8.2023. 9:50
0
Nakon odlaska Wizz Aira: Direktor regionalne aviokompanije dolazi u Tuzlu
FOTO: ilustracija
Direktor crnogorske aviokompanije Air Montenegro Mark Anžur odlazi na razgovor u Tuzlu gdje će razgovarati o potencijalnim letovima ove kompanije iz Tuzle, javio je Zamaaero.

Tuzla je očajna nakon ukidanja baze Wizz Aira i drastičnog smanjenja broja linija ove kompanije, pa nastoji na sve načine kompenzirati Wizz Airov odlazak, piše Biznisinfo. 

Montenegro Airlines je kratko i neuspješno letio liniju Tuzla-Beč. Air Montenegro ima problem letove iz Tuzle jer nema BiH AOC, a i nije kompanija Evropske unije pa za takve letove Tuzla mora osigurati 7. slobodu.

Linija Tuzla-Podgorica ili Tuzla-Tivat nemaju nikakve šanse za uspjeh, pa čak i sa visokim subvencijama.

(Erna H.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.