5.8.2023. 10:07
0
Pucnjava u Prištini: Jedna osoba ubijena, 17 povrijeđeno
Jedna osoba je ubijena, a 17 je povrijeđeno u pucnjavi koja se sinoć nešto prije ponoći dogodila u jednom lokalu u Prištini.

Kako je potvrdila Policija Kosova, riječ je o osobama starosti između 20 i 40 godina.

Portparol Regionalne policije Priština Agron Borovci rekao je da je oko 23.30 prijavljena pucnjava u baru u Prištini.

"Policija je odmah izašla na lice mjesta i prema prvim informacijama, sumnja se da su neka lica povrijeđena vatrenim oružjem, dok su drugi povrijeđeni od krhotina stakla", rekao je Borovci.

Prema njegovim riječima, trenutno su najmanje dvije osobe osumnjičene da su umiješane u taj slučaj. Borovci je takođe rekao da se radi na identifikaciji drugih mogućih osumnjičenih.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.