18.12.2023. 20:15
0
Vučić: Građani iz RS-a imaju pravo da glasaju u Beogradu. Pokrenuli su hajku protiv našeg naroda jer im se valjda ne sviđa kakvog su političkog opredjeljenja
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kaže za RTS da su izbori rezultat kampanje, prethodnog rada, ali i onoga što je ponuđeno građanima.

Poručuje da građani iz Republike Srpske imaju pravo da glasaju u Beogradu na osnovu zakona o dvojnom državljanstvu koji su usvojeni, kako navodi, kada su na vlasti bili oni koji sada to kritikuju.

"Onda kreću u hajku protiv našeg naroda, jer im se valjda ne sviđa kakvog su politčkog opredeljenja ti ljudi iako je to naravno minoran broj glasova", dodao je Vučić.

Aleksandar Vučić rekao je je lista Srpske napredne stranke na izborima dobila malo manje od dva miliona glasova.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.