11.2.2024. 10:13
0
Florida: Dječak (11) donio pištolj u školu, htio da ubije druga
Jedanaestogodišnji dječak uhapšen je nakon što je navodno donio napunjen pištolj u školu na Floridi i htio da ubije drugog učenika, saopštila je policija.

On je optužen za posjedovanje i prikrivanje vatrenog oružja u školi, kao i za prjietnju ubistvom, navodi se u izvještaju o hapšenju. 

Tri učenika su prijavila nastavniku da je učenik u školu donio oružje u školu, nakon što im je u kupatilu pokazao pištolj i mahao njime.

Nakon što je školska uprava pretresla njegove stvari, otkriveno je da ima vatreno oružje.

Pretresom njegovog telefona pronađen je tekst koji ukazuje da želi da ubije još jednog učenika.

Jedanaestogodišnjak, koji je navodno priznao da je želio da ubije jednog učenika, nije pokazivao znake kajanja i bio je vrlo ravnodušan tokom hapšenja.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.