12.2.2024. 11:17
0
Ove poruke su izazvale ubistvo u Sandžaku: "J**o mi Nusret Aminu. Jedan od nas dvojice će otići pod crnu zemlju"
Na Pešteru se dogodila tragedija koja je potresla cijeli region. Nusret Destanović, muškarac srednjih godina, pronađen je mrtav u bunaru, a naknadna istraga otkrila je mračnu priču, piše Sandžak Danas.

Prema policijskom izvještaju, glavni osumnjičeni za ubistvo Nusreta je Sead Zečević, bivši suprug Rijalde Haci, s kojom je žrtva, kako se navodi, bila u emotivnoj vezi.

Prema policijskom izvještaju, glavni osumnjičeni za ubistvo Nusreta je Sead Z., bivši suprug Rijalde H., s kojom je žrtva, kako se navodi, bila u emotivnoj vezi.

Novinari portala Sandžak Danas su došli u posjed jezive prepiske u kojoj ubica prijeti Rijaldi H. Napominjemo da su poruke nastale znatno ranije, kada je Rijalda H. bila u svađi sa Seadom Z. Također, imaju dokaze da su u noći ubistva Rijalda H. i Sead Z. bili zajedno u jednom restoranu u Novom Pazaru. 

Istraga sugerira da je Nusret bio namamljen u zamku porukom poslanom s njenog telefona, koju, sumnja se, nije ona poslala. Imao je 22 uboda nožem. Na kraju je zaklan i bačen u bunar.

Nusret, vjerujući da ide na sastanak s njom, zapravo je upao u zamku. Na dogovorenom mjestu, umjesto nje, dočekala ga je grupa muškaraca. Prema izjavama svjedoka i dokazima prikupljenim tokom istrage, Nusret je brutalno pretučen prije nego što je njegovo tijelo bačeno u bunar.

Fotografije možete pogledati OVDJE.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.