7.2.2024. 22:40
0
Dani Alves otkrio detalje intimnog odnosa s djevojkom
Trećeg dana suđenja zbog optužbi za silovanje mlade djevojke u Barceloni na klupu za svjedoke napokon je sjeo i glavni protagonist cijelog slučaja - Dani Alves.

Brazilski fudbaler iza rešetaka je više od godinu dana nakon hapšenja zbog opasnosti od bijega budući da Brazil nema postignut sporazum u izručenju sa Španijom.

Alves je u uvodu svjedočenja detaljno opisao što je prethodilo njegovom dolasku u klub, koliko je alkohola popio tokom večeri, kako je upoznao žrtvu...

- Plesali smo, komunicirali. Bili smo dosta bliski, počela je plesati bliže meni, trljajući svoje dijelove o moje. Tipičan ples u disku, "twerkanje". Potom je rukama počela dirati moje spolovilo.

Zatim je opisao kako je došlo do seksualnog odnosa u WC-u.

- Rekla je da ide na zahod, nisam morao insistirati. Rekao sam joj da prvo idem na WC i čekao sam neko vrijeme, misleći da neće doći, da ne želi. A kad sam otvorio vrata, praktički sam naletio na nju.

- Spustila se na koljena ispred mene i počela me oralno zadovoljavati. Svukao sam hlače i sjeo na WC školjku - kazao je Alves i potom imitirao pozu pred sudom.

- Nisam je ošamario niti bacio na tlo, nisam nasilan čovjek. Ona mi ni u jednom trenutku nije rekla da ne želi ništa sa mnom, da se ne želi poseksati.

Alvesa su tokom svjedočenja obuzele emocije, suze su krenule same od sebe.

- Dobio sam vijest da me u medijima optužuju za silovanje. Srušio mi se svijet. Bio sam praktički uništen, jer su mi blokirali račun u Brazilu i raskinuli sve moje ugovore - jecao je Brazilac.

Alvesovim svjedočenjem završio je postupak ispitivanja svjedoka.

Nekad najtrofejniji fudbaler u historiji (u međuvremenu mu je tu titulu preoteo Leo Messi) suočen je s dugotrajnom kaznom zatvora. Sud će presudu donijeti najkasnije za mjesec dana, no ona se očekuje znatno ranije, otprilike kroz deset dana.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.